Καλέστε μας στο 2310267132 - 6944718567

 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
DDS, MSc, MClinDent Perio
Εξειδικευμένη Περιοδοντολόγος 
Εμφυτεύματα
Eastman Dental Institute, UCL
UK Specialist

Image

Λίγα λόγια για εμάς......

Από το τέλος των σπουδών μου το 2007 απασχολούμαι ενεργά στον ιδιωτικό τομέα, τόσο στη Μεγάλη Βρετανία όσο και στην Ελλάδα, αποκλειστικά στον χώρο της Περιοδοντολογίας και Εμφυτευματολογίας, επενδύοντας σε συνεργασίες τόσο με γενικούς οδοντιάτρους όσο και με συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων και ενισχύοντας έτσι, το προσωπικό μου πιστεύω ‘ισχύς εν τη ενώσειγια πιο σωστή και αποτελεσματική φροντίδα του ασθενή.

Το όνομα PerioDental, έμπνευση από τα φοιτητικά χρόνια στην Αγγλία, αντικατοπτρίζει αυτή τη σύμπραξη, όπως άλλωστε, και η πορεία μου ως Clinical Teaching Fellow στο Eastman Dental Institute, UCL όπου υπήρξα η υπεύθυνη του πιλοτικού τότε (2010) προγράμματος εκπαίδευσης γενικών οδοντιάτρων στα εμφυτεύματα, Dental Implant Mentoring Scheme, Department of Periodontology.

          Η προσωπική μου αυτή πεποίθηση είναι και ο πυλώνας αυτής της ανανέωσης του site. Στόχοι αποτελούν τόσο η περισσότερη ενημέρωση και διάδραση όσο και η παρουσίαση ενός νέου τρόπου συνεργασίας με τον γενικό οδοντίατρο και ειδικευμένους συναδέλφους (βλ. Συνεργασίες), με σκοπό την πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση των αναγκών του ασθενή και γενικότερα, την πιο αποδοτική και ωφέλιμη θεραπεία.

Η φιλοσοφίας μας.....

Το Οδοντιατρείο PerioDental λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2014. Μέσα σε λίγους μήνες και έκτοτε έχει καταφέρει να έχει την υποστήριξη και την υποδοχή από ασθενείς και συναδέλφους και επί ευκαιρίας τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό.

Ο ασθενής είναι πρωταρχικό στοιχείο στην όποια παρέμβασή μας. Οι ανάγκες και επιθυμίες του σε συνδυασμό με αυτό που ονομάζουμε evidence-based dentistry (θεραπείες βασισμένες σε αξιόπιστη έρευνα) αποτελούν το βασικό άξονα του σχεδίου θεραπείας.

Κύριος στόχος μας είναι η παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο μέσω ημών όσο και μέσω των συνεργαζόμενων συναδέλφων.

Για το λόγο αυτό διοργανώνουμε μια σειρά δραστηριοτήτων, απευθυνόμενες τόσο στο κοινό όσο και στους συναδέλφους, όπως άρθρα διαδικτυακά, ειδικές παρουσιάσεις (βιντεάκια), καθώς και κλινικά και πρακτικά σεμινάρια, που αποσκοπούν στην αρτιότερη προσφορά των ιατρικών υπηρεσιών και ικανοποίηση του ασθενή (βλ. Συνεργασίες και Νέα & Δράσεις)

Επιπροσθέτως, με τη σταθερή συνεργασία εξειδικευμένων ιατρών προσφέρουμε πλέον στους ασθενείς μας πιο ολοκληρωμένη και ολιστική προσέγγιση στα θέματα γενικής υγείας και ευεξίας που τον απασχολούν και κυρίως που αλληλεπιδρούν με πολυπαραγοντικά νοσήματα όπως είναι η περιοδοντίτιδα (βλ. Στοματική Υγεία & Ευεξία/ Well-being). Άλλωστε, η αλληλοσυσχέτιση της περιοδοντικής νόσου με γενικά νοσήματα (όπως σακχαρώδη διαβήτη, καρδιοαγγειακές παθήσεις, μεταξύ άλλων) είναι πλέον εμπεριστατωμένη και επομένως, η αντιμετώπισή της χρήζει και ιδιαίτερης μεταχείρισης και κατάλληλων χειρισμών.

Ελπίζουμε να ευχαριστηθείτε την περιήγησή σας στο site και οι εμπεριεχόμενες πληροφορίες να σας είναι ωφέλιμες και χρηστικές. Άλλωστε, η εμπιστοσύνη και η συνεργασία με οδοντιάτρους όλα αυτά τα χρόνια σε εξειδικευμένες και απαιτητικές οδοντιατρικές εργασίες οδήγησε σε εξαιρετικά, μακροχρόνια αποτελέσματα και την καλύτερη οδοντιατρική φροντίδα για εκατοντάδες άτομα.

 Θα ευελπιστούμε να προσφέρουμε το ίδιο και σε σας…….

Τα Νέα μας